Με νέα ανάρτηση του ο Άλεξ Χαντιτάτζι δηλώνει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του. Τονίζει ότι πήρε μία ομάδα "νεκρή" και ότι ήταν ειλικρινής από την αρχή. 

 

Αυτή είναι η δεύτερη ανάρτηση, μέσα στην ημέρα, του επιχειρηματία. Η πρώτη ήταν όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα (δες ΕΔΩ). 

 

Συνεχίζει να κατηγορεί τον Δήμο Καβάλας για το θέμα του γηπέδου:

 

Η ανάρτηση του:

 

«Εκτιμώ τα "καλά" λόγια. Είμαι απογοητευμένος με τα θυμωμένα λόγια και πέρα ​​από αυτό σοκαρισμένος με 20 και παραπάνω απειλές θανάτου και τραυματισμού που έχω λάβει!

 

Ανέλαβα μια ομάδα που ήταν πέρα ​​για πέρα ​​νεκρή. Χωρίς στολές, χωρίς παίκτες, χωρίς χρήματα, χωρίς άδεια για παιχνίδι…. Ξόδεψα πάνω από 1.300.000 € για αυτήν την ομάδα και είμαι προδότης;

 

Η απόσταση μεταξύ Καβάλας και Καναδά είναι 8.300 χιλιόμετρα. Έκανα αυτό το ταξίδι για την ομάδα ποδοσφαίρου πάνω από 11 φορές! Έχω οδηγήσει από την Αθήνα στην Καβάλα πάνω από 45 φορές για αυτήν την ομάδα.

 

Έχω πετάξει στη Ζυρίχη, την Τουρκία και την Πολωνία για αυτήν την ομάδα. Έχουμε πάει στα δικαστήρια πάνω από 24 φορές για αυτήν την ομάδα… και τώρα είμαι προδότης και είπα ψέματα σε εσάς και τους οπαδούς;

 

Υπάρχουν 1000+ σχόλια, μηνύματα, "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την απόφασή μου. Πώς γίνεται να έχουμε πωλήσει μόνο «280 κάρτςε διαρκείας» σε χαμηλή τιμή 65 €; Αν όλες αυτές οι επιχειρήσεις είναι αναστατωμένες που φεύγω, γιατί ΟΥΤΕ καν μία από αυτές δεν έχει συμφωνήσει να είναι χορηγός για την επόμενη χρονιά;

 

Περιμένουν οι οπαδοί να ξοδέψω 500.000 ευρώ για να φτιάξω ένα γήπεδο της πόλης που δεν κατέχω ή έχω μίσθωση;

 

Περιμένουν οι οπαδοί να ξοδέψω 1.000.000 € για τον προϋπολογισμό της ομάδας και μπορούν να παραπονεθούν ότι η τιμή των 4 € ανά εισιτήριο είναι πολύ ακριβή; Θεωρούνται υποστήριξη 280 κάρτες διαρκείας;

 

Από την πρώτη μου μέρα στην Καβάλα ήμουν ανοιχτός, ειλικρινής και διαφανής. Έχω πει σε όλους τι πρέπει να γίνει για να πετύχει αυτή η ομάδα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

 

Δεν μπορείτε να διευθύνετε μια ομάδα 1.000.000 € με 280 οπαδούς (18.000 € έσοδα) και μηδέν χορηγούς.

 

Περίμενα 11 μήνες για να πάρω μακροχρόνια μίσθωση από την πόλη και να συνεργαστώ με την πόλη και δεν έγινε τίποτα! Μου υποσχέθηκαν ότι το γήπεδο επρόκειτο να επισκευαστεί και να επισκευαστεί και δεν έγινε τίποτα.

 

Όταν ήμουν στην Καβάλα έδινα το 120% αλλά έκαναν και οι άλλοι το ίδιο; Δεν είμαι εδώ για να φταίω. Είμαι ραγισμένη και πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν είχα άλλες επιλογές».