Αποχωρεί ο Άλεξ Χαντιτάτζι από τον ΑΟ Καβάλα. Ο Καναδοϊρανός επενδυτής με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα.

 

Αφήνει αιχμές για τον Δήμο Καβάλας, ότι τα αιτήματα δεν ικανοποιήθηκαν:

 

Η ανάρτηση Χαντιτάτζι:

 

«Δεν ξεχνάμε ποτέ την πρώτη μας αγάπη και η μας καρδιά ραγίζει. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η Καβάλα είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμείνει πάντα κομμάτι της καρδιάς μου. Εδώ ένιωσα ερωτευμένος με μια πόλη και ένιωσα ερωτευμένος με ένα όνειρο!

 

Δυστυχώς αυτό το όνειρο στην Καβάλα δεν θα υπάρχει πια για μένα. Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες η ομάδα μου και εγώ θα εργαστούμε για μια ομαλή μετάβαση και μια έξοδο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας. Σε αυτό το διάστημα θα διασφαλίσουμε ότι έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας και ότι η ομάδα έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα

 

Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα είχα κι εγώ αρκετές απογοητεύσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών. Μετά από 11 μήνες, δεν έχω ακόμη μια σωστή μακροχρόνια μίσθωση για να παίξω στο γήπεδο. Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις αλλαγές που ζήτησα έχουν αγνοηθεί από αυτήν τη διοίκηση.

 

Είχα ζητήσει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και επισκευές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών μας, των φιλάθλων μας και των φιλοξενούμενων ομάδων μας. Δεν πρόκειται να γίνω μέλος ενός οργανισμού που δεν μπορεί να προσφέρει καν ένα ζεστό ντους στους παίκτες του σε μουχλιασμένα αποδυτήρια!

 

Πιστεύω πραγματικά ότι αν δεν αλλάξουν σύντομα τα τζάμια και τα παράθυρα των VIP θέσεων, θα σκοτώσουν κάποιον αθώο φίλαθλο και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η ομάδα μου προσέγγισε την πόλη και το γραφείο του δημάρχου με την ελπίδα να πάρει μια μακροπρόθεσμη μίσθωση και επίσης δέσμευση για αυτές τις κρίσιμες αλλαγές και για άλλη μια φορά αυτό το αίτημα αγνοήθηκε.

 

Ο αγώνας και οι προκλήσεις με τους προηγούμενους 2 ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν επίσης αποθαρρυντικοί και αμφισβητήσιμοι! Από σήμερα, δεν έχω ακόμα όλες τις μετοχές που υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες να μου πουλήσουν για 1 $. Τους τελευταίους 11 μήνες, λειτουργώ με καλή πίστη.

 

Γιατί είχα δώσει το λόγο μου στην πόλη. Επιπλέον, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και το εκπρόσωποι του Τύπου χρησιμοποίησαν τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και έναν άλλο δικηγόρο για να με μηνύσουν όταν αμφισβήτησα τι συνέβη στον ΑΟΚ Καβάλας μετά την αποχώρησή τους από την ομάδα. Το θέμα βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια.

 

Για να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια ισχυρή ομάδα φέτος και για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήσαμε μια προσφορά σεζόν pass για 4 ευρώ ανά παιχνίδι για συνολικά 65 ευρώ. Το χαμηλότερο της χώρας! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε δεσμευτεί μόνο για 280 κάρτες σεζόν. Απευθυνθήκαμε επίσης σε 52 επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μία χορηγία.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους υποστηρικτές και πολλούς από τους φίλους που έχω κάνει σε αυτή την όμορφη πόλη. Θα μου λείψετε ο καθένας σας.

 

Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ιδιοκτησίας ομάδων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε super league και super league 2.

 

Ανεξάρτητα από αυτό η καρδιά μου θα αιμορραγεί πάντα μπλε και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί!»