Τέλος μπήκε στη λειτουργία των ΕΛΤΑ στη Νέα Πέραμο Καβάλας, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου, Δημήτρη Μπαταλογιάννη.

 

«Η αποδόμηση της Έδρας της Δημοτικής Ενότητας Ελευθέρων συνεχίζεται. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, όπως και στο κλείσιμο της Τράπεζας της Εθνικής στην Ελευθερούπολη  δεν υπάρχει καμία απολύτως ουσιαστική αντίδραση από την σημερινή Δημοτική Αρχή του κ.  Αναστασιάδη», λέει κ. Μπαταλογιάννης.

 

Η ανάρτησή του:

 

"Τέλος λειτουργίας για τα ΕΛΤΑ Ν.Περάμου.

 

Η Δημοτική Ενότητα Ελευθέρων με πάνω από 15.000 μόνιμους κατοίκους και 50.000 επισκέπτες το καλοκαίρι , με έδρα ίσως την περισσότερο δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή της Νέας Περάμου σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αδικείται για μία ακόμη φορά.

 

Αγρότες, Επαγγελματίες Τουρισμού, μόνιμοι κάτοικοι, τουρίστες, καλούνται σε ταλαιπωρία και αδυναμία εξυπηρέτησης , ακόμη και για ένα απλό λογαριασμό.

 

Πώς θα αναπτυχθεί ένας τόπος με προοπτικές Οικιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης  όπως η Νέα Πέραμος και η Νέα Ηρακλείτσα όταν εκλείπουν υποδομές, χωρίς κανένα λόγο.

 

Ακόμη χειρότερα σε λίγο καιρό υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει και το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ν.Πέραμο.

 

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, όπως και στο κλείσιμο της Τράπεζας της Εθνικής στην Ελευθερούπολη  δεν υπάρχει καμία απολύτως ουσιαστική αντίδραση από την σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Αναστασιάδη.

 

Πώς όμως να περιμένουμε κάτι σοβαρό, όταν πανηγυρίζουν μετά από οκτώ χρόνια Διοίκησης διότι έριξαν μερικές δεκάδες μέτρα πίσσα σε διαλυμένους  δρόμους.

 

Η Δημοτική Ενότητα Ελευθέρων όπως γενικότερα  ο Δήμος Παγγαίου χρειάζεται ένα Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης.

 

Μόνο με το να κλείνετε τις λακκούβες στους δρόμους δεν παράγετε Πολιτική ΑνάπτυξηςΟ τόπος μας έχει προοπτικές, έχει ανάγκη όμως και από όραμα και όρεξη για δουλειά. Με την Διοίκηση σας κ. Αναστασιάδη, βιώνουμε μόνο υποβάθμιση.

 

Περιμένουμε να σταματήσετε επιτέλους να κλείνετε τα μάτια  και να αντιδράσετε δυναμικά. Δυστυχώς όμως μετά από οκτώ χρόνια Διοίκηση σας , έχουμε πάρει το μήνυμα. Με μια λέξη αδιαφορία".