Η έκθεση του ιατροδικαστή σοκάρει. Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας στη Προσοτσάνη της Δράμας, πυροβόλησε τη γυναίκα του πισώπλατα με φυσίγγια για αγριογούρουνα.

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 59χρονη δεν πρόλαβε να παλέψει. Ούτε καν να αντιδράσει.

 

Ήταν γυρισμένη με την πλάτη στον 64χρονο, όταν εκείνος πήρε την καραμπίνα στα χέρια του και την πυροβόλησε.

 

Η θεία της 59χρονης είναι συγκλονισμένη. Θυμάται όταν εκείνη τους έλεγε ότι φοβόταν για τη ζωή της, όμως, κανείς δε φανταζόταν ότι εκείνος θα μπορούσε τελικά να φτάσει σε αυτό το σημείο.

 

«Το μόνο που έλεγε είναι ότι δεν μπορούσε να ζήσει μαζί του άλλο. Τον φοβόταν, έλεγε ότι κάποια μέρα θα την σκοτώσει».

 

Μιλώντας στο mega, η θεία του θύματος σημειώνει ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

 

«Δεν ξέρουμε τι γινόταν στο σπίτι τους. Τρελάθηκα όταν μου το είπαν, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δε μου μιλούσε για το ζήτημα αυτό καθόλου. Ξέρουμε ότι οι δυο τους ήταν σε διάσταση αλλά δεν ήταν εχθροί, ήταν συγκάτοικοι μετά το διαζύγιό τους».

 

 

 

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του ζευγαριού, παραμένουν σοκαρισμένα. Η μικρότερη κόρη τους, που μπήκε στο πατρικό της και βρήκε τους γονείς της νεκρούς, είναι απαρηγόρητη. Η εικόνα ήταν εφιαλτική.

 

«Η κόρη τους είναι στο νοσοκομείο, έπαθε σοκ από το θέαμα».

 

Συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν τώρα να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του ζευγαριού. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς ένας τόσο φιλήσυχος άνθρωπος, όπως περιγράφουν τον 64χρονο, έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τη γυναίκα του και ύστερα με το ίδιο όπλο να αυτοκτονήσει.

 

Η τελευταία πράξη του δράματος θα εκτυλιχθεί αύριο όταν συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα κληθούν να πουν το τελευταίο αντίο.

 

Πηγή: megatv.com