Στην τρίτη εβδομάδα του Οκτώβρη τοποθετείται από το Επιμελητήριο Καβάλας η φετινή έκθεση KavalaExpo της οποίας η πραγματοποίηση μετατέθηκε χρονικά λόγω των πρόωρων εκλογών. Το Επιμελητήριο ανακοίνωσε ότι η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου.

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

H ∆ιοίκηση του Επιµελητηρίου Καβάλας, θα ήθελε να σας ενηµερώσει, ότι λόγω των πρόσφατων εκλογών, αποφάσισε η διοργάνωση της 23ης ∆ιεθνούς Έκθεσης “KAVALAEXPO 2015”, να πραγµατοποιηθεί σε νέα ηµεροµηνία, από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου 2015, στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη, παράλληλα µε το 6ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιοµηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούµε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2510-222212, κα. Σ. Μαυροµµάτη (εσωτ.4) και κα. Α. Μάρκου (εσωτ. 21)

 

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του Επιμελητηρίου, οι τιμές ενοικίασης περιπτέρων (μαζί με ΦΠΑ 23%) θα κυμανθούν από 10-15 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για τους υπαίθριους χώρους (είσοδος και κυλικείο), στα 35€/τ.μ. για περίπτερο μίας όψης και στα 60-65€/τ.μ. για περίπτερα δύο ή τριών όψεων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δεσμεύσουν χώρο προκαταβάλλοντας μόλις το 20% του κόστους.