Να απομακρυνθεί από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ό,τι εκφράζει το παλιό και το φθαρμένο, θα ζητήσει από τη Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία φέρεται να έχει την ευθύνη των ψηφοδελτίων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ως τομεάρχης) δήλωσε ότι θα ζητήσει ο τέως υπερνομάρχης Κώστας Τάτσης.

 

Η δήλωσή του αυτή έγινε στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο Ράδιο Νεάπολις 90,8 και στον Σταύρο Δεληγιάννη.

 

Ο κ. Τάτσης είπε συγκεκριμένα: «θα ενημερώσω τη Ντόρα η οποία έχει και την πλήρη ευθύνη των ψηφοδελτίων στην ΑΜΘ ότι θα πρέπει να απομακρυνθεί ό,τι εκφράζει το παλιό και το φθαρμένο. Πρέπει να πάψει η τακτική του βολέματος και θα πρέπει να στείλουμε θετικά μηνύματα στο λαό ότι έχουμε αντιληφθεί το τι περνάει. Σας τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που μισούσε το Σαμαρά αλλά του αναγνωρίζει ότι μέχρι τις Ευρωεκλογές το πάλεψε, μετά δεν τον αναγνωρίζαμε».

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αλλαγές στο ψηφοδέλτιο του νομού Καβάλας είναι αναγκαίες προκειμένου να υπάρξουν προϋποθέσεις νίκης της ΝΔ.

 

Αν και δεν κατονόμασε κανέναν, οι αιχμές φαίνεται ότι αφορούσαν τον παλαιότερο από τους 6 υποψήφιους βουλευτές, του ψηφοδελτίου του περασμένου Γενάρη, τον επί σειρά ετών βουλευτή Γιώργο Καλαντζή.

 

Ο τέως υπερνομάρχης Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης, Κώστας Τάτσης, χαιρέτισε εξάλλου την τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στη θέση της υπεύθυνης για τον τομέα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.