Στην Καβάλα θα βρίσκονται την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνουν τα στελέχη της ΝΔ σε όλη τη χώρα, ο βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

 

Τα δύο στελέχη της ΝΔ θα έχουν επαφές με παραγωγικούς φορείς και αναμένεται να δώσουν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Μια από τις βασικές προεκλογικές εκδηλώσεις, ωστόσο, της ΝΔ στο νομό Καβάλας θα είναι αυτή με ομιλήτρια την Ντόρα Μπακογιάννη την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.

 

Η πρώην υπουργός θα βρεθεί στην Καβάλα στο πλαίσιο της περιοδείας που θα κάνει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, δηλαδή της περιοχής στην οποία το κόμμα την έχει θέσει ως συντονίστρια, λόγω και των ιδιαίτερων σχέσεων που διατηρεί με την μουσουλμανική μειονότητα στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.  

 

Η παρουσία Μπακογιάννη στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες περίπου ημέρες με την αντίστοιχη επίσκεψη Τσίπρα στην πόλη, η ακριβής ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά προγραμματίζεται για την ίδια εβδομάδα.

 

Η ΝΔ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας του προέδρου της Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Καβάλα, ενδεχομένως την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου. Η επίσκεψη αυτή εξαρτάται σε ένα βαθμό και από το εάν τελικά θα προηγηθεί η αντίστοιχη επίσκεψη Τσίπρα στην Καβάλα.