Η αυτο-οργάνωση ήταν το θέμα της κομματικής εκδήλωσης του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στην Ελευθερούπολη, το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου 2022. 

 

Ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που προγραμματίζονται σε όλο το νομό για το ίδιο θέμα (δείτε ΕΔΩ). 

 

Βασικός στόχος είναι η αξιοποίηση της μακράς εμπειρίας του ΠΑΣΟΚ σε θέματα οργάνωσης με στόχο να επικοινωνηθούν καλύτερα οι θέσεις του κόμματος ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών.  

 

Ομιλήτρια στην εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης του Δήμου Παγγαίου ήταν η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, η οποία έθεσε το πολιτικό πλαίσιο κάνοντας αναφορές στους συσχετισμούς που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια. 

 

Σημεία προβληματισμού ήταν η προσέγγιση με τη νεολαία αλλά και η διείσδυση του ΚΙΝΑΛ στις τάξεις των αγροτών

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Πράβι και η αίθουσα γέμισε από στελέχη του κόμματος. Ανάμεσά τους ο γραμματέας της νομαρχιακής Ιορδάνης Χοροζίδης, οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Παπουτσής, Μιχάλης Τιμοσίδης, Νίκος Στρατηλάτης και Σάββας Εμινίδης, ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, ο πρώην δήμαρχος Καβάλας και αντιπεριφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο πρώην Δασάρχης Δημήτρης Παπαδόπουλος κ.α. 

 

Πριν την ομιλία της, η Χαρά Κεφαλίδου ζήτησε από τους παριστάμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

 

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: