Πρόστιμο 10.500 ευρώ στην Καβάλα για την είσοδο του Άλεξ Χαντιτάτζι  στον αγωνιστικό χώρο και από 3.000 ευρώ σε Γιώργο Μανάφη και Νίκο Σουμουλίδη μαζί με αποκλεισμό 15 ημερών από τα γήπεδα για τα επεισόδια στην Καρδίτσα, σύμφωνα με Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. 

 

Πιο συγκεκριμένα, με το βαρύ πρόστιμο των 10.500 ευρώ τιμωρήθηκε η Καβάλα για τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άλεξ Χαντιτάτζι στον αγώνα με τον Θεσπρωτό και την "εισβολή" του στον αγωνιστικό χώρο.

 

Σημειώνεται ότι στο φύλλο αγώνα δεν αναφερόταν ως "είσοδος αξιωματούχου", αλλά φιλάθλου

 

Επίσης πρόστιμο 3.000 έκαστος επιβλήθηκε στους Γιώργο Μανάφη και Νίκο Σουμουλίδη ενώ ταυτόχρονα τους απαγορεύεται και η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες για τα επεισόδια στο ΔΑΚ Καρδίτσας, στην αναμέτρηση των «αργοναυτών» με την Αναγέννηση.

 

Τέλος το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για την πειθαρχική παράβαση.

 

Αναλυτικά:

 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 10.500€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός).

 

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΑΝΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στον ΜΑΝΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟ 

 

α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και 

 

β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και στον ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και

 

 β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. 

 

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 1.000€».