πρόστιμο

Σε μία ακόμα σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Από το νησί της Θάσου είναι ο πολίτης ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο διότι «έσπασε» την καραντίνα (δες 

Συνελήφθη ένα άτομο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 για παραβίαση κατ’ οίκον περιορισμού. 

 

Σε μία σύλληψη για παραβίαση κατ’ οίκον περιορισμού προχώρησε η Αστυνομία μαζί πρόστιμο 5.000 ευρώ σε πολίτη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. 

Μία σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ και από 600 ευρώ πρόστιμο σε 2 πελάτες, για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης και μη τήρηση

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη για μη ανάρτηση πινακίδας

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οικίας, Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη οικίας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 4 συμμετέχοντες.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου στην Καβάλα και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 7 άτομα γιατί διασκέδαζαν μέσα στον χώρο.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα λιανικού εμπορίου και από 300 ευρώ σε επτά πελάτες για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης επιβλήθηκε από την Αστυνομία, το Σάββατο (13/3) στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκη. 

Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε από την αστυνομία σε ιδιοκτήτη καφενείου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη γιατί είχε παραβιάσει την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος. 

Πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη επιχείρησης αναψυχής στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και από

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη οικίας, σύμφωνα με πληροφορίες στην Καβάλα, την Πέμπτη (4/3) για διοργάνωση συνάθροισης και από

Πρόστιμο 3000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στο κέντρο της Καβάλας για συνάθροιση ατόμων έξω από το κατάστημα. Πρόστιμο από 300 ευρώ και σε θαμώνες που είχαν πάρει καφέ και κάθονταν σε παρακείμενο παγκάκι από το κατάστημα και συζητούσαν. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Θάσο για παραβίαση των μέτρων κατά της μη λειτουργίας καταστημάτων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ, σε ιδιοκτήτη οικίας για ιδιωτική συνάθροιση και 300 ευρώ σε έξι συμμετέχοντες επιβλήθηκε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Επίσης στην περιφέρεια, κόπηκαν 62 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και για παράβαση των μετακινήσεων. 

Πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε καφέ στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, για παραμονή πελάτη στον εσωτερικό χώρο στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Επίσης το τελευταίο 24ωρο, στην περιφέρεια κόπηκαν πάνω από 70 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις. 

Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε ζαχαροπλαστείο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας. Επίσης επιβλήθηκαν στην ΑΜΘ 89 πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού για μάσκες και μετακινήσεις.

 

Πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ «έπεσε» από την Αστυνομία σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε σπίτι στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Πρόστιμα κόπηκαν και στους πέντε συμμετέχοντες ύψους 300 ευρώ στον καθένα. 

 

Πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ υπεβληθη την Κυριακή (17/1) σε κάτοικο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για παραβίαση του μέτρου του κατ’ οίκον περιορισμού, ενώ δεκάδες ήταν τα πρόστιμ

Πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε επιχείρηση της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μη τήρηση των μέτρων. Επίσης επεβλήθησαν 96 ακόμα πρόστιμα σε πολίτες. 

Άλλο ένα πρόστιμο επιβλήθηκε στη βιομηχανία λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη, αυτή τη φορά για τη μονάδα φωσφορικού οξέως

 

Πρόστιμο 25.000 ευρώ επέβαλε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στον Δήμο Νέστου για ανεξέλεκτη διάθεση αποβλήτων στη Χρυσούπολη, στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας», μετά από εισήγηση της Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

 

Πρόστιμο δεκάδων χιλιάδων ευρώ για εκπομπή μιας πολύ επικίνδυνης χημικής ουσίας επέβαλλε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο εργοστάσιο των λιπασμάτων, μετά από σχετική εισήγηση της Δ

Πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας επιβλήθηκε χθες (31/10) σε δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Καβάλα.

 

Στην επιβολή προστίμων σε τέσσερις (4) Καβαλιώτες, οι οποίοι δεν διέθεταν τα έγγραφα μετακίνησης στα τραπεζικά υποκαταστήματα της πόλης, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (3/4) η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας. 
 

Οδηγίες προς… ναυτιλομένους εξέδωσε για τα μέλη του το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατόρων, Καφετεριών, Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΠΑΝΣΕΚΤΕ) σ