Η γνωστή τραγουδίστρια Εύη Κρανιδέλλη από την Καβάλα με καταγγελία της, κατάφερε να σώσει τρία παιδιά που ζούσαν κάτω από ακραίες συνθήκες με ποντίκια και κατσαρίδες. 

 

Όπως έκανε γνωστό από τις 20 Φεβρουαρίου η κ. Κρανιδέλλη, ήρθε σε επαφή με το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

 

Μετά τις διαδικασίες που κινήθηκαν, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν την Πέμπτη (7/4), στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για την υπόθεση των τριών ανήλικων παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στο σπίτι, στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. 

 

Τα τρία ανήλικα παιδιά ζούσαν στο σπίτι τους σε συνθήκες πλήρους παραμέλησης και εξαθλίωσης σύμφωνα με καταγγελίες από το «Χαμόγελο». 

 

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε με ανάρτηση στο twitter τα τρία παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά. Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα».

 

Η πρώτη καταγγελία 

 

Η πρώτη καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Χθες (6/4) έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του.

 

Έτσι σήμερα (7/4) το πρωί, άνδρες του αστυνομικού τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Άμεση Δράση εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου έμενε η 30χρονη μητέρα των παιδιών μαζί με τον 54χρονο σύντροφό της.

 

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο ενήλικες και στη συνέχεια τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Η ανάρτηση της Εύης Κρανιδέλλη στις 20 Φεβρουαρίου: 

 

«Ο φόβος είναι το συναίσθημα που σε κάνει απάνθρωπο που σε αρρωσταίνει που αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου. Γνωρίζουν ένοικοι σε οικοδομή ότι 3 παιδιά δεν ακούγονται ποτέ δεν βγαίνουν ποτέ.

 

Η μάνα φωνάζει συνεχώς. Αλβανίδα αυτή Κρητικός. Ο πατέρας τρώει ξύλο από αυτήν. Έχουν δει να τον δέρνει με κλωτσιές μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και κανείς δεν κάνει κάτι. 

 

Φοβούνται Εγώ μόλις το έμαθα εχθές ήδη πήρα το χαμόγελο του παιδιού κι αν δε γίνει κάτι από κει θα πάω σε εισαγγελέα. 

 

Φίλες και φίλοι δε γίνεται να αδιαφορούμε για άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν Μιλάμε για ανήλικα. Δεν λεγόμαστε άνθρωποι. Πως γίνεται αυτό να τρως να κοιμάσαι να γελάς γνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα;

 

Θα το λύσω άμεσα κι ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά γιατί κανείς δε ξέρει».