Τριάντα λιλιπούτειοι αθλητές του ΝΟΘΑ Καβάλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κολυμπώντας εξαιρετικά στην Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας πως οι κόποι οι δικοί τους, των προπονητών και των γονέων τους απέδωσαν καρπούς, σε μία εποχή όπου η πανδημία επέβαλε πολλές απαγορεύσεις και περιορισμούς.

 

Την Κυριακή 3 Απριλίου το τμήμα ακαδημιών ΝΟΘΑΚ (ηλικίες 6-10 ετών) συμμετείχε στην φιλική ημερίδα κολύμβησης που διοργάνωσε το σωματείο Starswimm Academy στο εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

 

Στους αγώνες έλαβαν μέρος ομάδες από την Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βόλο και Πτολεμαΐδα με τις συμμετοχές να φτάνουν περίπου τα διακόσια άτομα. 

 

Όλα δείχνουν πως το άθλημά επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Ήταν η πρώτη αποστολή μετά από δύο χρόνια και το χαμόγελο, η διάθεση αλλά και η δυναμική παρουσία των παιδιών φανερώνει έκδηλα, πόσο απαραίτητες είναι τέτοιου είδους δραστηριότητες για την ψυχοσύνθεσή τους. 

 

Τα παιδιά εκτός από τα μετάλλια τους επέστρεψαν στην βάση τους με πολλές και όμορφες αναμνήσεις και μία μεγάλη «ενδοφλέβια δόση» αυτοπεποίθησης προερχόμενη από την συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο γεγονός . Ο όμιλος μας ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την άψογη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα.

 

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους προπονητές της ομάδας Μαυρίδου Μαρία και Σκορδά Μάρκο για την άψογη εμφάνιση της ομάδας στους αγώνες καθώς και τους προπονητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος, Γκέκα Νίκο και Ισιγόνη Βαλσαμίδου για την πολύτιμη βοήθεια τους καθόλη την διάρκεια των αγώνων.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνουμε στον «αφανή ήρωα» Φιλιώ Βαλασάκη, έφορο της ομάδας, που χωρίς την βοήθεια και την οργανωτικότητα της τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό.

 

(ΝΟΘΑ Καβάλας)