Με ανοιχτή επιστολή προς τους παίκτες της Καβάλας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Άλεξ Χαντιτάτζι προσπαθεί να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

 

«Έχουμε υπογράψει 29 συμβόλαια και νιώθω ότι υπάρχουν μόνο 6 παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε σε κάθε παιχνίδι. Οι άλλοι 23 παίκτες έχουν γίνει τουρίστες», λέει ο Άλεξ Χαντιτάτζι. 

 

«Αν δεν κερδίσουμε και τα 3 επόμενα παιχνίδια, η σεζόν μας τελείωσε», τονίζει. 

 

Αναλυτικά η επιστολή προς τους παίκτες: 

 

"Καθώς ο χρόνος μας μαζί πλησιάζει τους 3 μήνες και το γεγονός ότι φτάνουμε στους τελευταίους 10 αγώνες της σεζόν, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το πού βρισκόμαστε σήμερα και τι πρέπει να κάνουμε τις επόμενες 12 ημέρες!

 

Καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία θέση της κατηγορίας μας και αντιμετωπίζουμε τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία, είναι μια θέση και κατάσταση που δεν νομίζω ότι πρέπει να σας βολεύει ή να σας ευχαριστεί! Πώς φτάσαμε ως εδώ;

 

Ξέρω ότι είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα και ξεκινήσαμε με 0-7. Αλλά τα προβλήματά μας είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Νιώθω ότι τα προβλήματά μας είναι με την τρέχουσα ομάδα που έχουμε. 

 

Έχουμε υπογράψει 29 παίκτες και μόνο 6 παίκτες έχουν εμφανιστεί για να αγωνιστούν για την Καβάλα και την ομάδα μας! Νιώθω ότι υπάρχουν μόνο αυτοί οι 6 παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε σε κάθε παιχνίδι!

 

Δεν πρόκειται να αναφέρω ποιοι είναι αυτοί οι 6 παίκτες. Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε ποιοι είναι. Γεγονός είναι ότι οι άλλοι 23 παίκτες έχουν γίνει τουρίστες σε αυτή την πόλη και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Δεν έχουν καμία μάχη, υπερηφάνεια ή επιθυμία να κερδίσουν. Αυτό είναι μια απόλυτη απογοήτευση και απογοήτευση.

 

Τα παιχνίδια σας παρακολουθούνται και υποστηρίζονται από μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Είχατε πλήθος 3.000-4.000 ατόμων να έρχονται και να σας παρακολουθούν να παίζετε και να φεύγουν από το γήπεδο με ραγισμένη καρδιά και απογοήτευση! 

 

Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα της Super League 2 δεν είχε τους θαυμαστές σας και τους υποστηρικτές σας! Φοράτε μια όμορφη, ιστορική στολή που την φόρεσαν εκατοντάδες καλοί και παθιασμένοι παίκτες που έπαιξαν, αιμορραγούσαν και πέθαναν για αυτήν την ομάδα. Παίζετε για σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας!

 

Ρωτήστε τον εαυτό σας, αν ήσασταν φίλαθλος της Καβάλας θα ήσασταν ευχαριστημένοι με την τωρινή ομάδα;

 

Έχουμε 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες 12 μέρες. Αν πρόκειται να μείνουμε στη SuperLeague 2, πρέπει να κερδίσετε και τα 3 παιχνίδια. Τρία Παιχνίδια, 9 βαθμοί! Αν δεν κερδίσουμε και τα 3 παιχνίδια, η σεζόν μας τελείωσε. Η σεζόν μας τελείωσε. Κάθε ελπίδα, εμπιστοσύνη και σιγουριά σε αυτή την όμορφη πόλη της Καβάλας, τους θαυμαστές και εγώ σας είχαμε τελειώσει!

 

Το να μην κερδίσετε τα επόμενα 3 παιχνίδια, για τους περισσότερους από εσάς (20 Παίκτες) σημαίνει ομάδες 3ης κατηγορίας σε όλο τον κόσμο ή για λίγους από εσάς ακόμη και το τέλος της ποδοσφαιρικής σας καριέρας. Αν δεν μπορούσες να παίξεις και να βοηθήσεις στην Ελλάδα SuperLeague 2, πώς θα παίξεις στην πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία άλλης χώρας;

 

Αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα 3 παιχνίδια, θα στείλουμε 6 παίκτες στο σπίτι και θα κατεβάσουμε το ρόστερ στους 22 παίκτες. Το σπίτι σας μπορεί να είναι σε Ελλάδα, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Γαλλία, Αυστρία, Σερβία, Ιράν, Ισραήλ, Λετονία, Εσθονία, Νιγηρία, Γερμανία,… δεν πειράζει! Έξι (6) παίκτες θα σταλούν σπίτι τους. Κερδίζεις ως ομάδα και χάνεις ως ομάδα. Εάν η παραμονή σας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να κερδίσουμε παιχνίδια, γιατί να σας κρατήσουμε εδώ;

 

Τα επόμενα 3 παιχνίδια θα κάνουν τη διαφορά σε αυτή την πόλη και στο μέλλον της ποδοσφαιρικής σας καριέρας! Παίζεις σκληρά και πεινασμένοι. θα έχεις πιθανότητες για ένα καλύτερο μέλλον ως ποδοσφαιριστής με την Καβάλα ή άλλη ομάδα. Χάνεις έναν μόνο πόντο, όλος ο σκοπός σου να έρθεις στην Ελλάδα και το ταξίδι μας μαζί πάει χαμένος! Αυτή είναι η τελευταία κλήση.

 

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιο θα είναι το μέλλον και το πεπρωμένο σας. Μερικοί άνθρωποι ονειρεύονται την επιτυχία... ενώ άλλοι ξυπνούν και εργάζονται σκληρά γι' αυτήν.

 

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να πετύχεις σε οτιδήποτε, και αυτός είναι να του δώσεις τα πάντα. Μια δύσκολη στιγμή μπορεί να αντέξει πιο εύκολα αν διατηρήσουμε την πεποίθηση ότι η ύπαρξή μας έχει έναν σκοπό – μια αιτία και μια κληρονομιά που πρέπει να επιδιώξουμε, έναν άνθρωπο που αγαπά, έναν στόχο που πρέπει να επιτύχουμε. Ποιος είναι ο σκοπός σου στη ζωή;

 

Όταν ήμουν νεότερος, πίστευα ότι το κλειδί της επιτυχίας ήταν απλώς η σκληρή δουλειά. Αλλά το πραγματικό θεμέλιο είναι το πάθος, η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η πίστη — η ιδέα ότι «μπορώ να το κάνω» — είναι το αντίθετο του φόβου («Κι αν αποτύχω;»). Και η πίστη δημιουργεί κίνητρο και πάθος που με τη σειρά του οδηγεί σε δέσμευση, σκληρή δουλειά, εξυπνάδα, προετοιμασία… και τελικά επιτυχία. Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να πάρει τη θέση της επιμονής.

 

Μια ακατανίκητη αποφασιστικότητα και πάθος μπορεί να καταφέρει σχεδόν τα πάντα και σε αυτό βρίσκεται η μεγάλη διάκριση μεταξύ σπουδαίων ανδρών και μικρών ανδρών. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα αποφασιστικό άτομο μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά και ότι μια μικρή ομάδα αποφασιστικών και παθιασμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

 

Μέσα στον καθένα μας υπάρχει ένα κρυμμένο απόθεμα αποφασιστικότητας. 

 

Αποφασιστικότητα να μας κρατήσει στον αγώνα όταν όλα φαίνονται χαμένα. Όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν παρατήσει. Είναι καιρός για τους περισσότερους από εσάς να βρείτε αυτή την κρυμμένη αποφασιστικότητα και πάθος! 

 

Ο αληθινός στρατιώτης πολεμά όχι επειδή μισεί αυτό που είναι μπροστά του, αλλά επειδή αγαπά αυτό που βρίσκεται πίσω του.

 

Λοιπόν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και αγώνα, για ποιον και για τι παλεύετε; Πώς θα θέλατε να θυμόμαστε αυτή τη στιγμή της ζωής σας σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα;"

 

Alex Haditaghi