Μία φανέλα της Αναγέννησης Λιμεναρίων βρίσκεται πλέον στο σημείο που δολοφονήθηκε από χτύπημα χούλιγκαν ο φίλαθλος του Άρη, Άλκης Καμπανός τα μεσάνυχτα της 1ης Φεβρουαρίου. 

 

Η φανέλα της Αναγέννησης γράφει επάνω το όνομα του Άλκη και τον αριθμό 19 (όσο και η ηλικία του). 

 

Την φανέλα άφησαν ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιάννης Αγγελίδης και ο γυμναστής Θωμάς Προύντζος, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη. 

 

Η ανάρτηση της ομάδας:

 

«Από την θέση του ποδοσφαιριστή, του διαιτητή, του προπονητή, του παράγοντα, του φίλαθλου, του διοικητικού που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

 

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τα γεγονότα, γιατί αφήσαμε κάποιους να εγκληματήσουν κατά του αθλήματος. Γιατί αφήσαμε τον κάθε ανεγκέφαλο να φέρει στο γήπεδο τα προβλήματα και να καταστρέψει αυτό το άθλημα που με τόσο κόπο προσπαθούμε να υπηρετήσουμε και που μας κάνει να ξεχνιόμαστε από τα καθημερινά προβλήματα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

 

Για να αλλάξει όλο αυτό, πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι αρκετό, γιατί όλα είναι θέμα παιδείας. Είναι θέμα το πώς ο καθένας που υπηρετεί αυτό το άθλημα, αντιλαμβάνεται ποιος πραγματικά είναι ο ρόλος του». 

 

Στο ίδιο σημείο που τοποθετήθηκε η φανέλα υπάρχει ένα κασκόλ του ΑΟ Καβάλα. 

 

Το μήνυμα της Δόξας Θεολόγου 

 

"Η οικογένεια της Δόξα Θεολόγου Ποτού, συγχαίρει την γειτονική ομάδα, Αναγέννηση Λιμεναρίων και τους παίκτες Αγγελίδη Γιάννη και Προύντζο Θωμά,για την εξαιρετική τους κίνηση, καταθέτοντας τη φανέλα της ομάδας τους, στο σημείο που έχασε άδικα, τη ζωή του ένα παιδί. 

 

Έφτασε η στιγμή που έμπρακτα δηλώνουμε όλοι ότι η βία είναι ο μοναδικός φίλαθλος που δεν επιθυμούμε στα γήπεδα μας!"