Τον 3ο της Ευρωπαϊκό τίλο και τον 1ο της μέσα στο 2022 κατέκτησε η αθλήτρια τένις Ελένη Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του προπονητικού επιτελείου του "Karaproimos Coaching Team" στο Hoofddorp Amsterdam στην Ολλανδία και στα διπλά του Arnolduspark Tennis Europe Tour στην κατηγορία των 14 ετών.

 

Η αθλήτρια από την Καβάλα και η Βελγίδα συμπαίκτρια της Marilyn Van Brempt ολοκλήρωσαν τη φανταστική τους εβδομάδα επικρατώντας στον τελικό των κορυφαίων (Νο 1) στο ταμπλό, της Λιθουανής Mile Cibulskyte και της συμπαίκτρια της από την Κύπρο Νίνας Ανδρόνικου με σκορ 7-6(1), 4-6, 11-9 στο super tie break με ανατροπή και πολλές εναλλαγές στο σκορ.

 

Η νεαρή Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια και η συμπαίκτρια της στο δρόμο για τον τίτλο επικράτησαν στον 1ο γύρο τις:  Shophie Ray & Antonia Stoyanov με 6-1, 6-1, στα προκριματικά τις : Βελγίδα Romy De Baene & τη Ολανδοκινέζα Mia Woo με 6-2, 6-4 & στα ημιτελικά τις: Βελγίδες Valentine Coussens & Luka Van Gothem (No4) με 6-0, 6-4.

 

Η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας είχε και στα μονά της διοργάνωσης μια αξιοπρόσεκτη πορεία αφού κατάφερε να φτάσει στα προκριματικά και στις καλύτερες 8 αθλήτριες κερδίζοντας στον 1ο γύρο την Ολλανδέζα  Venna Land με 6-4, 6-0, στο 2ο γύρο μετά από μεγάλη ανατροπή την Antonia Stoyanov από τη Βουλγαρία με Ολλανδική σημαία και σκορ 0-6, 6-4, 7-5 για να γνωρίσει την ήττα και την είσοδο της στα ημιτελικά από τη Ρωσίδα Alina Sogomonyan (No 3) με σκορ 6-2, 6-0.

 

Για τη νεαρή 14χρονη πρωταθλήτρια από την Καβάλα αυτός είναι ο 6ος Ευρωπαϊκός τελικός σε τουρνουά της Tennis Europe στα διπλά, ο 3ος της τίτλος συνολικά με τους άλλους δύο μέσα στο 2021 και ο 1ος της μέσα στο 2022 έχοντας ως στόχο την εδραίωση της στις καλύτερες στην ηλικία της.