Η συνάντηση του Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά έγινε παρουσία του δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, του Γενικού Διευθυντή της Αναπτυξιακής Καβάλας Μιχάλη Σκορδά, όπως επίσης και του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΝ κ. Κάλφα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Νέστου, με στόχο την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, κατέθεσε πρόταση για την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας του Δήμου Νέστου, αιτούμενος τη χρηματοδότηση του έργου, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

 

Επιπλέον, ο δήμαρχος ανέφερε ότι η σύνταξη και η αποστολή της τεχνικής μελέτης θα προετοιμαστεί και θα σχεδιαστεί από τον ίδιο το Δήμο Νέστου. Ο Υπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον την καινοτόμο ιδέα του δημάρχου Νέστου  και δεσμεύθηκε ότι θα τη μελετήσει με μεγάλη προσοχή.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον υπουργό και δηλώνει ότι: «εγκύπτει με πραγματικό ενδιαφέρον στα ζητήματα που του τίθενται, αναζητώντας νέες λύσεις και ιδέες». 

 

(δελτίο Τύπου Γ. Πασχαλίδη)