Σκηνές από ταινία δράσης διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (15/2) στη Θεσσαλονίκη, με μια άγρια καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

 

Στην οδό Μοναστηρίου στον κόμβο του ΚΤΕΛ Μακεδονία, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ διαπίστωσαν, ότι ύποπτο όχημα κινούνταν περίεργα παραβιάζοντας κόκκινο φανάρι.

 

Άμεσα έκαναν σήμα για έλεγχο στο λευκό όχημα, το οποίο είχε πινακίδες Καβάλας, ωστόσο ο οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα. 

 

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να διαπιστώνουν ότι στην έξοδο της Χαλάστρας, οι επιβαίνοντες στο όχημα, ξεφορτώθηκαν ένα δέμα και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

 

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ μετά από ένα σημείο ηθελημένα παρακολουθούσαν από απόσταση δίχως φάρο και σειρήνα, γεγονός που έκανε αυτούς που βρισκόταν στο αυτοκίνητο να νιώσουν ότι ξέφγαν από την καταδίωξη.

 

Λίγα μέτρα πιο κάτω όμως η ομάδα ΟΠΚΕ τους ακινητοποίησε, συνέλεξε το δέμα που είχαν πετάξει προηγουμένως και διαπίστωσε, ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα όπλο 9×18 Makarov και μια μπλούζα fullface.

 

Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα για ενισχύσεις με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για ναρκωτικά και την αντίστοιχη ομάδα να καταφθάνει στο σημείο. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Αμπελοκήπων με την υπόθεση να ερευνάται για τυχόν εμπλοκή τους σε κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη.

 

με πληροφορίες από το newsit.gr