«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Δεκέμβριο προσπαθούν να φέρουν εκλογές. Βλέποντας την απήχηση του να φθίνει με ανερχόμενο και το ΚΙΝΑΛ αρχίζει και ανησυχεί για το πολιτικό του μέλλον», λέει στον KavalaNews 102.8 ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού. Στη διαδικασία της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας θα ειπωθούν αυτά που πρέπει» συμπληρώνει.

 

Για την διαχείριση κακοκαιρίας είπε ότι: «υπάρχουν ευθύνες στους παραχωρησιούχους για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την χιονοθύελλα. Θα διερευνηθεί για ποιο λόγο ο διωκτικός φορέας εφάρμοσε τις υποχρεώσεις του. Υπάρχουν ευθύνες και προβλήματα στην Περιφέρεια και στους Δήμους της Αθήνας. Δεν υπήρχε συντονισμός. 

 

Για την πορεία της πανδημίας είπε ότι το πρόβλημα συνεχίζεται εφόσον κάποιοι επιλέγουν να παραμένουν ανεμβολίαστοι. Δε νομίζω ότι γι’ αυτό φταίει η κυβέρνηση.

 

Με αφορμή την κινητοποίηση των αγροτών του Παγγαίου (δες ΕΔΩ) είπε πως: «έχουν δίκιο, έχουν αυξήσεις. Έχουν σοβαρό πρόβλημα. Τα είπα στον υπουργό και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε»

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: