Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 23/1, ο δικηγόρος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Παπαθεοδώρου για να ενημερώσει πως κινήθηκε νομικά εναντίον του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, τον εμπλέκει σε φερόμενο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

 

Ο κ. Παπαθεοδώρου εξιστόρησε αναλυτικά πως ενεπλάκη από τον κ. Γκιώνη στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για σειρά ψεμάτων και συκοφαντιών. Όπως είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, πρόκειται για λάσπη και ψέματα, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται νε επιτρέψει στον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει τις αρχές και τις αξίες τις οποίες υπηρετεί εδώ και χρόνια.

 

Δείτε ΕΔΩ όσα δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου. 

 

Επίσης ο κ. Παπαθεοδώρου προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιώντας με φωτογραφία από το story που αναφέρει το όνομα του: 

 

"Σήμερα το πρωί κατέθεσα μήνυση εις βάρος του κ. Ηλία Γκιώνη, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσα μέχρι προχθές, διότι τα ξημερώματα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram το όνομα και φωτογραφίες μου, καταγγέλλοντας με για όσα φαντάστηκε ήδη από την Τετάρτη.

 

Θα ασκήσω άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μου, όχι μόνο εναντίον του προαναφερόμενου κυρίου, αλλά και εις βάρος όποιου θελήσει να τον μιμηθεί. Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε εφήμερη πολιτική ιδιότητα, είμαι πατέρας, Δικηγόρος και τα δείγματα γραφής μου είναι εδώ και χρόνια ορατά στην πόλη που ζω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου".