«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα δύο. Στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στη συνέχεια είχαμε μία χαλάρωση. Κάναμε λάθη και ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στην εστία μας και μας απείλησε», δηλώνει ο προπονητής της Καβάλας Αλεξάντερ Νούρι μετά το ματς με τους Σερραϊούς (δες ΕΔΩ). 

 

«Στην επανάληψη μπήκαμε καλύτερα.  Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε πολύ καλή ψυχολογία και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι», συμπλήρωσε. 

 

«Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλαμε να δημιουργήσουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και βάλαμε και επιθετικούς παίκτες και γι’ αυτό σκοράραμε δύο φορές. Ισχύει όμως ο κανόνας του αθλητισμού, αν δεν τελειώσεις το παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αυτό έγινε στη δική μας περίπτωση», τονίζει ο Νούρι. 

 

Για τους φιλάθλους είπε: «Τόσος κόσμος ήρθε να δει το παιχνίδι, νιώθαμε  την ενέργεια ότι θα έρθει η πρώτη νίκη, αλλά σας υπόσχομαι ότι αυτή θα έρθει. Μετά το παιχνίδι είπα στους ποδοσφαιριστές να μην στεναχωριέται κανείς και κανείς να μην κοιτάζει κάτω».