Το MADWALK, το ανατρεπτικό show που ενώνει τη μόδα με τη μουσική πραγματοποιήθηκε και φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά και πρόβληθηκε την Πέμπτη (16/12) στο MEGA Channel. Σε αυτό συμμετείχε και η Καβαλιώτισσα Ρεγγίνα Μακέδου

 

Το απόλυτο fashion music project, που φέτος είχε μια ξεχωριστή σημασία καθώς ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που μετρά ήδη περισσότερους από 120.000 δότες μυελού των οστών.

 

Δέκα γυναίκες σύγχρονες, γοητευτικές, διαφορετικές μεταξύ τους, ενώθηκαν επί σκηνής μεταδίδοντας τη φρεσκάδα, τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. 

 

Οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Σοφία Κουρτίδου, Ρεγγίνα Μακέδου, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου, Μαρίλλια Σκαρογιάννη, Κατερίνα Τερζοπούλου και Βάλια Χατζηθεοδώρου περπάτησαν και χόρεψαν πιο εντυπωσιακές και λαμπερές από ποτέ, στο πλάι του Σάκη Ρουβά, ο οποίος παρουσίασε τη νέα του κυκλοφορία «Στα καλύτερά μου».

 

«Τί να πρωτοπώ για αυτήν την εμπειρία. Και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα ότι θα περιπατήσω ανάμεσα σε αυτές τις υπέροχες γυναίκες ενώ τραγουδάει ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς, ένα τραγούδι τόσο Υπέροχο τόσο αισιόδοξο στο act της L’Oréal professionnel Paris», λέει σε ανάρτηση της η Ρεγγίνα

 

«Οι γυναίκες είμαστε δυνατές, πανέμορφες και όλες μοναδικά διαφορετικές!  Ναι μπορείς να κανείς πράγματα που κάποτε έμοιαζαν όνειρα!» τονίζει.