Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Καβάλας σε συνεργασία με φορείς της Καβάλας, τη Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου και τη Μητρόπολη Ελευθερούπολης, θα μοιράσουν 250 δώρα αγάπης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

 

Τα κουτιά θα περιλαμβάνουν μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γλυκίσματα και άλλα, θα μοιραστούν σε Καβάλα, Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη

 

Στη δράση συμμετέχουν η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου, η Μητρόπολη Ελευθερούπολης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σωματείο ΤΑΞΙ, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και όλα τα Σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας.

 

Από τους παραπάνω φορείς, ο καθένας έχει αναλάβει να προσφέρει από το δικό του μετερίζι όσον αφορά το πακετάρισμα, τη διανομή και την επιλογή των δικαιούχων. 

 

Τα εδέσματα θα μοιραστούν στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. 

 

«Ελπίζουμε να χαροποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Έχουμε στόχο την προσφορά δώρων αγάπης σε οικογένειες με οικονομική αδυναμία. Ζητάμε από τα μέλη μας να συνδράμουν με την προσφορά τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Καβάλας Θόδωρος Χατζηχρήστος.  

 

«Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε μέσω της δράσης είναι διπλό. Υπηρετώντας το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς την τοπική κοινωνία, υποδεικνύουμε ότι με τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε να βοηθήσουμε πολύ περισσότερο από ότι μεμονωμένα», συμπλήρωσε. 

 

Ο κύριος Χατζηχρήστος ευχαρίστησε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο, τα παιδιά του οποίου σχεδίασαν επιμελήθηκαν και χορήγησαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα περιέχονται στα δώρα αγάπης.

 

Το μητροπολίτη ΦΝΘ Στέφανο εκπροσώπησε ο αρχιμανδρίτης Παύλος, ενώ τοποθετήθηκαν και όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων, τονίζοντας τη σημασία αυτής της κίνησης και της προσφοράς.