«Η Energean κατά την προσφιλή της τακτική του εμπρόςπίσω χθες μη δυνάμενη να διαχειριστεί την αποφασιστική στάση των εργαζομένων, παρά την πέρα από κάθε λογικής παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ, προχώρησε σε διάλογο τον οποίο παρά τις δεσμεύσεις δεν συνέχισε την επομένη», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας. 

 

«Προφανώς κατά την διάρκεια της νύχτας κάποιοι άγνωστοι παράγοντες την οδήγησαν σε αλλαγή στάσης και την επαναφορά του διαλόγου στην προηγούμενη κατάσταση», συμπληρώνει.

 

Αναλυτικά όσα λένε οι εργαζόμενοι: 

 

«Η επιμονή της να επιβάλλει τις αποφάσεις της που δεν στηρίζονται σε καμιά διαδικασία αλλά και σε κανένα κανόνα ασφαλείας, είναι το μείζον που την απασχολεί σε υψηλό επίπεδο μοναδικό στόχο έχει την διάλυση του Σωματείου.

 

Για μια ακόμη φορά η πλευρά των εργαζομένων ζήτησε ξεκάθαρα αιτήματα για να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος. Προς στιγμή μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος, αλλά ήρθε η επομένη για να μας διαψεύσει για μια ακόμη φορά.

 

Επικοινωνιακά με τα μεγαλύτερα μέσα που διαθέτει η Energean μπορεί να κατακτήσει πολλά, αυτό όμως που δεν μπορεί να κάμψει είναι η ενότητα και η αποφασιστικότητα των εργαζομένων.

 

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ»

 

για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

 

Μ. Κελαϊδάκης            Στ. Τσάγκας

 

(δελτίο Τύπου)