"Δεν φταίμε εμείς. Δεν φταίει η πόλη. Ευθύνονται οι πολιτικές και η διαφθορά του πολιτικού συστήματος. Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν ήθελε την Καβάλα", δηλώνει σε συνέντευξή του ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ, Άλεξ Χαντιντάτζι, ο οποίος μίλησε για τις μάχες που έδωσε και δίνει η ομάδα, τις μεταγραφές και τους στόχους

 

"Πάνω από 200 χιλιάδες σε δικηγόρους"

 

"Κερδίσαμε δύσκολες μάχες. Ξόδεψα περίπου 200 χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους για να σιγουρευτώ ότι η πόλη θα αγωνιστεί στη Super League 2.  Δεν ήρθαμε τόσο μακριά μόνο και μόνο για να καταλήξουμε στην Γ’ κατηγορία του χρόνου. Θα χτίσουμε γερές βάσεις για το πρωτάθλημα. 

 

Χάσαμε τρία παιχνίδια σε μία εξαιρετικά δύσκολη αρχή.  Αλλά αυτές οι δυσκολίες έδωσαν την ευκαιρία σε νέους παίκτες να αγωνιστούν σε μία ομάδα.  Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι αθλητές δεν θα είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στη Super League 2. 

 

Από την 1η Ιανουαρίου τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη Super League 2 και η άνοδος στη Super League 1 τα επόμενα λίγα χρόνια", είπε ο κ. Χαντιντάτζι. 

 

«Θέλουμε να χτίσουμε μία σπουδαία ομάδα»

 

"Έχουμε παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει για τη συμμετοχή τους. Για την ώρα είμαστε στους 12 παίκτες. Ο στόχος μας είναι 20-24. Πρέπει να προσέχουμε ποιους διαλέγουμε, γιατί θέλουμε επιδραστικούς παίκτες που θα μείνουν τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο φέτος. 

 

Ψάχνουμε για νέους παίκτες κάτω των 23 ετών κυρίως Έλληνες και για μερικούς διεθνείς. 

 

Μέχρι τώρα είμασταν σιωπηλοί επειδή δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τους παίκτες που θα υπογράψουν. Ξέρουμε και ποιον προπονητή και ποιον τεχνικό διευθυντή θέλουμε, αλλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσουμε. 

 

Πιστεύω θα έχουμε χρόνο να σωθούμε στην κατηγορία γιατί μέχρι τώρα η ιστορία της ομάδας μοιάζει με την ιστορία της Σταχτοπούτας", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΚ. 

 

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Σπιτσέρη και το center: