Την αισιοδοξία του ότι ο ΑΟΚ θα καταφέρει να σωθεί στην κατηγορία μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου, αλλά και την ικανοποίηση του για το πάθος που δείχνουν οι παίκτες της ομάδας, εξέφρασε ο προπονητής των «Αργοναυτών», Νίκος Καραμπιμπέρης μετά το παιχνίδι μετά την ήττα από την Ξάνθη με 6-0 (δες ΕΔΩ).

 

«Είμαι ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά. Έχουν βελτίωση και μας κάνουν περήφανους σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε ώστε να μπει η ομάδα με ίδιους όρους στο πρωτάθλημα έστω και αργά».

 

«Υπάρχει χρόνος. Υπάρχουν 13 αγωνιστικές για να κερδίσεις και να σωθείς. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια της διοίκησης και των παικτών. Δεν είναι απίθανο αλλά είναι δύσκολο εγχείρημα. Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλες επιλογές», συμπλήρωσε. 

 

Σε ερώτηση για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια ο κ. Καραμπιμπέρης είπε: «Τα παιδιά είναι αυτό που λέμε αθλητισμός. Χαίρονται αυτό που κάνουν. Είναι πίσω από φυσική κατάσταση, αντοχή, δύναμη αλλά προσπαθούν. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι υπέροχο». 

 

Αυτό που τόνισε ο προπονητής του ΑΟΚ είναι ότι και ο ίδιος βιώνει κάτι πρωτόγνωρο

 

«Ουσιαστικά κάναμε δύο προπονήσεις στην τακτική. Είναι πειθαρχημένα παιδιά και βελτιώνονται. Το πιο δύσκολο είναι βγουν υγιείς. Είμαστε λίγοι και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα», είπε ο Νίκος Καραμπιμπέρης.