Το μπασκετικό "μενού" του Σαββατοκύριακου είναι πλήρες για τους Πάνθηρες, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση τόσο για την Γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2', όσο και για τις Νεάνιδες στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 

Πρώτη χρονικά είναι η αναμέτρηση της ομάδας Νεανίδων του συλλόγου, η οποία θα υποδεχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (06/11) στις 15:00 την αντίστοιχη ομάδα της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης στο κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

 

Το μεσημέρι της Κυριακής (07/11) στις 12:30 είναι προγραμματισμένη η σπουδαία αναμέτρηση της Γυναικείας ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό "Αλεξάνδρα Δήμογλου" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου της Α2' Εθνικής Κατηγορίας.

 

«Προσκαλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει με την παρουσία του στις εξέδρες των κλειστών γυμναστηρίων, την προσπάθεια που θα καταβάλουν τα κορίτσια της ομάδας μας για να φτάσουν στην νίκη. Σας περιμένουμε όλους!», λένε οι άνθρωποι της ομάδας.

 

(δελτίο Τύπου)