Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου σε τρία καταστήματα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο ύψος του Τεχνικού Λυκείου όταν φορτηγό που πέρασε παρέσυρε και έκοψε καλώδιο της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ρεύμα τα συγκεκριμένα καταστήματα. 

 

Ένα από αυτά ήταν το πρατήριο βενζίνης του Αλέξανδρου Προκοπίου ο οποίος δημοσιοποίησε το συμβάν μέσα από το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο κατάστημα. Το αστείο είναι ότι ο υπεύθυνος της εταιρείας του φορτηγού που έκοψε το καλώδιο του είπε: «να δούμε ποιος φταίει. Η ΔΕΗ ή το φορτηγό». 

 

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Προκοπίου αναφέρει: 

 

 

«Σήμερα. 1/11/21  στις 15:26 η ώρα  διερχόμενο ιχ φορτηγό μεταφοράς γνωστής εταιρείας έκοψε το καλώδιο της ΔΕΗ που παρέχει ρεύμα στο κατάστημα μου όπως και σε άλλα δύο. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές και τραυματισμούς. 

 

 

Όταν με ενημέρωσαν για το συμβάν σε δέκα λεπτά έφτασα στο κατάστημα, μέχρι να κάνω έναν έλεγχο το τι ζημιές προκλήθηκαν εκτός από την βίαιη διακοπή του ρεύματος που προήλθε από το υπαίτιο φορτηγό, όταν ήρθε ο υπεύθυνος της εταιρείας μου είπε ότι θα δούμε ποιός φταίει η ΔΕΗ η το φορτηγό. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ».