γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου 

 

Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κάνουν τις προπονήσεις τους οι αθλητικοί όμιλοι του στίβου στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη μόλις δύσει ο ήλιος αφού τα φώτα που ανάβουν είναι ελάχιστα ενώ στο σημείο του τάπητα που τρέχουν παιδιά και αθλητές ο φωτισμός είναι ανεπαρκέστατος. 

 

Οι προπονητές διαμαρτύρονται καθώς βλέπουν πως γύρω στις 7 παρά που πέφτει το σκοτάδι τα παιδιά δεν βλέπουν να συνεχίσουν την προπόνησή τους. Μάλιστα εξέφρασαν την ανησυχία τους πως αν το πρόβλημα με τον φωτισμό δεν λυθεί άμεσα από τη Δευτέρα που θα νυχτώνει νωρίτερα οι προπονήσεις θα γίνονται με πολύ μεγάλη δυσκολία και χωρίς ασφάλεια για τους μικρούς κυρίως αθλητές. 

 

Το παράδοξο πάντως είναι ότι ενώ ο αγωνιστικός χώρος όπου γίνονται οι προπονήσεις δεν φωτίζεται σχεδόν καθόλου ο φωτισμός έξω και γύρω από τις εισόδους του σταδίου είναι υπερβολικός. 

 

Όπως λένε οι προπονητές η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καβάλας θα πρέπει να δει το πρόβλημα και να μεριμνήσει για τον φωτισμό του αγωνιστικού χώρου του σταδίου πριν χτυπήσει κάποιο παιδάκι την ώρα της προπόνησης επειδή δεν έβλεπε που πατούσε και που βρισκόταν.