Νέα καταγγελία έρχεται από μία γυναίκα για την αντιμετώπιση που έτυχε στο νοσοκομείο Καβάλας και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε χειρουργείο σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. 

 

Η πρώτη είχε να κάνει με μία συμπολίτισσα μας η οποία πήγε στο νοσοκομείο με δύσπνοια και έντονη δυσφορία και όπως είπε ήθελαν να της συνταγογραφήσουν ηρεμιστικά (δες ΕΔΩ). 

 

Στην δεύτερη καταγγελία, όπως αναφέρει στο KavalaNews η γυναίκα, πήγε στο νοσοκομείο τον περασμένο Αύγουστο, ημέρα Σάββατο και ώρα 7 το απόγευμα. Επισκέφθηκε τα επείγοντα του νοσοκομείου με τραύματα στο πρόσωπο, ενώ τονίζει ότι στα επείγοντα της χειρουργικής υπήρξε άψογη η αντιμετώπιση

 

Όπως λέει η γυναίκα, αφού από τον ακτινολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε κάταγμα ρινικού οστού και μετατόπιση ρινικού διαφράγματος, κλήθηκε ο εφημερεύων ΩΡΛ γιατρός, ο οποίος, «δεν εδέησε να παρουσιαστεί, παρά έδωσε τηλεφωνικά οδηγίες για φαρμακευτική αγωγή και ραντεβού για τη Δευτέρα», όπως δηλώνει. 

 

«Καμία εμπιστοσύνη στο δημόσιο νοσοκομείο. Οι δυο ιδιώτες ΩΡΛ γιατροί της πόλης μας που επισκέφτηκα με διαβεβαίωσαν πως το πρόβλημα έπρεπε να αντιμετωπιστεί εκείνη τη στιγμή στο νοσοκομείο» συμπληρώνει η γυναίκα.  

 

«Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να χρειαστεί να κάνω, προ ημερών, ένα ιδιαίτερα επώδυνο χειρουργείο σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

 

Η γραπτή επικοινωνία - ενημέρωση για την περίπτωσή μου και τα ερωτήματα που έθεσα  προς την υποδιεύθυνση του νοσοκομείου και το τμήμα του πολίτη καμία ανταπόκριση δε βρήκαν», καταλήγει.