Αγώνες κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών θα διεξαχθούν στην Καβάλα στις 26 και 27 Ιουνίου υπό τον τίτλο «Καβάλα 2015»…

 

ΚΑΒΑΛΑ 2015
ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 
ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

«Καβάλα 2015», προ-αγωνιστικής και αγωνιστικής κατηγορίας 26-27/06/2015 Καβάλα

 

1. ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν τη Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, ώρα έναρξης 6 το απόγευμα και το Σάββατο πρωί 10πμ και απόγευμα 6:00μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο, το οποίο διαθέτει κλιματιζόμενη πισίνα 50μ, 8 διαδρομών με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (θερμοκρασία νερού 26 – 27 C).
 

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι και αθλητές που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ, καθώς και σύλλογοι και αθλητές άλλων χωρών και ιδιαίτερα Βαλκανικών.
 

3. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για τις αγωνιστικές κατηγορίες κάθε σύλλογος μπορεί να συμμετέχει με όσους αθλητές/τριες επιθυμεί σε κάθε αγώνισμα ανά κατηγορία και κάθε αθλητής/τρια έως 2 αγωνίσματα σε κάθε αγωνιστική, της κατηγορίας του/της (σύνολο έως 6 αγωνίσματα). Για τις προαγωνιστικές κατηγορίες ισχύουν οι κανονισμοί της ΚΟΕ 2014-15.
Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε σειρές OPEN για τις αγωνιστικές κατηγορίες και OΡEN για τις προαγωνιστικές κατηγορίες σύμφωνα με τους επίσημους χρόνους που έχουν πετύχει οι αθλητές το 2014-15.
 

ΕΠΑΘΛΑ
Στους τρεις πρώτους αθλητές/τριες κάθε αγωνίσματος OPEN κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και στους πρώτους αθλητές θα απονέμεται κότινος ελιάς, καθώς και κύπελλο στον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια των αγώνων. Για τις προαγωνιστικές κατηγορίες θα απονέμεται μετάλλιο και δίπλωμα για τους τρεις πρώτους νικητές /τριες των αγωνισμάτων. Επίσης τα παιδιά των προαγωνιστικών κατηγορίων θα πάρουν όλα αναμνηστικό μετάλλιο των αγώνων.