Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παράρτημα της Καβάλας. 

 

Ο κ. Πασχαλίδης πρότεινε τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Νέστου, ώστε να μπορούν να καλυφθούν τα επείγοντα περιστατικά, όπως επίσης και τη δημιουργία βάσης του ΕΚΑΒ στο Δ.Δ. Μουσθένης.

 

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Γιάννης Πασχαλίδης έθεσε υπ’ όψιν του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παράρτημα του ΕΚΑΒ Καβάλας λόγω της έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί εργαζόμενοι να δίνουν έναν πραγματικά μεγάλο αγώνα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συμπολιτών τους. 

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κάλυψης του Πολυδύναμου Ιατρείου της Παραλίας Οφρυνίου. Επίσης, συζητήθηκε  το μεγάλο πρόβλημα διακομιδής των ασθενών από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, λόγω της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων του  Νοσοκομείου.

 

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ήταν εις γνώση όλων των ανωτέρω προβλημάτων και διαβεβαίωσε ότι μετά από την αγαστή συνεργασία που είχε και θα έχει με το Γιάννη Πασχαλίδη, σύντομα πολλά προβλήματα θα επιλυθούν.