«Με χαρά να βρεθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ενημερώσω για την επένδυση στο λιμάνι», τονίζει ο επιχειρηματίας Σωτήρης Γεωργούλιας

 

Πρόκειται για την επένδυση Kavala Port Center η οποία έχει «παγώσει», με τον κ. Γεωργούλια να εκφράζει την επιθυμία του ότι σκοπός είναι η ολοκλήρωση της επένδυσης ωστόσο συναντά εμπόδια (δες ΕΔΩ).

 

Στη νέα ανακοίνωση του ανακοίνωση ο κ. Γωργούλιας αναφέρει: 

 

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκα από τον τοπικό τύπο ότι ο αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς ζήτησε από το Δημοτικό συμβούλιο και τον Δήμαρχο του Δήμου Καβάλας να με καλέσουν να παραβρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσω τα μέλη του σχετικά με την γνωστή σε όλους επένδυση της εταιρείας  ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

 

Αναμένω την σχετική πρόσκληση για να παραστώ και να κάνω γνωστούς τους λόγους για τους οποίους η επένδυση, παρ ́ όλες τις προσπάθειες μας, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

 

Η παραπάνω πρωτοβουλία, όπως και η αντίστοιχη που δημοσιοποίησε το Εμπορικό

 

Επιμελητήριο Καβάλας του οποίου αναμένω την σχετική πρόσκληση μετά από επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του πριν μια εβδομάδα, αντικατοπτρίζουν το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινής γνώμης για την επένδυσή μας». 

 

Σ. Γεωργούλιας