γράφει ο

Κώστας Φιλίδης

 

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι Καβαλιώτες το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιούνη, που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ για να τιμήσει 155, κυρίως νέους, ανθρώπους, από όλη την Ελλάδα, που κατάφεραν, ύστερα από τουλάχιστον τριών χρόνων αγώνα με τον εαυτό τους, να ξεφύγουν από τα ναρκωτικά.

Το ΚΕΘΕΑ, δυό φορές τον χρόνο, διοργανώνει τελετές αποφοίτησης αυτών που παρακολούθησαν επιτυχώς το εθελοντικό, στεγνό και δωρεάν πρόγραμμά του. Φέτος, η Καβάλα θα ζήσει μια άκρως συγκινητική βραδιά, ακούγοντας τις εμπειρίες και τα μηνύματα ζωής των επανενταγμένων, που θα είναι οι μόνοι που θα μιλήσουν. Μερικοί, δε, από αυτούς, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κώστα Μυλωνά, θα παρουσιάσουν ένα δρώμενο βγαλμένο από τη διαδρομή τους προς την επάνοδο στη ζωή.

Το μόνο… κόστος θα είναι η ανάβαση στο φρούριο της Καβάλας.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8 το βράδυ, κι αν ο καιρός δεν το επιτρέψει, θα φιλοξενηθεί στον δημοτικό κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ.

 

Πληροφορίες για όσους θα ήθελαν να μάθουν για το ΚΕΘΕΑ και τα προγράμματά του για την έξοδο από τον εθισμό των ναρκωτικών, του αλκοόλ, του τζόγου και του internet:

Συμβουλευτικό Κέντρο Καβάλας, προγράμματος ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΕΘΕΑ:

2510-223131 ή το κεντρικό 1145