Αρχίζουν την 1η Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

Έφτασε η ώρα που τα γήπεδα θα γεμίσουν πάλι παιδικές φωνές και χαμόγελα. Για μια ακόμα χρονιά, είμαστε έτοιμοι για νέες εκδηλώσεις, ανανεωμένα αγωνιστικά τμήματα και φυσικά με τους πολύ αξιόλογους προπονητές μας, οι οποίοι μέσα από τις προπονήσεις θα μάθουν όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του ποδοσφαίρου. 

 

Τόσο οι προπονήσεις, όσο και οι αγώνες που θα συμμετέχουν οι μικροί αθλητές είναι εναρμονισμένοι με τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία ενώ οι προπονητές της Ακαδημίας θα είναι δίπλα στα παιδιά με τις απαραίτητες οδηγίες και προφυλάξεις, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, ώστε η υγεία τους να είναι στο μέγιστο διαφυλαγμένη.

 

Την Παρασκευή 27/8 και ώρα 18:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις μας στο Βοηθητικό του Περιγιαλίου (όπισθεν Κολυμβητηρίου), θα ξεκινήσουν τα τμήματα Κ-16 και Κ-14 ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα, σταδιακά, θα κληθούν και τα υπόλοιπα τμήματα Κ-12,Κ10,Κ-8 και Κ-6, για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε επίσημα τις προπονήσεις την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

 

Tις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις παροχές μας στους αθλητές.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο  6972103630 (κ.Βαγενάς) ή στο email [email protected].