Ακυρώθηκε η εκδήλωση του CosmoHome στην Παλιά Μουσική το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου μετά τον αιφνίδιο θάνατο θεατή. Επρόκειτο για 70χρονο ο οποίος αρχικά έχασε τις αισθήσεις του. 

 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, νωρίτερα  τις πρώτες  βοήθειες έσπευσε να δώσει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε. 

 

Η Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η οργανωτική ομάδα και οι εθελοντές του Cosmopolis σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021, λίγο προτού ξεκινήσει προγραμματισμένη εκδήλωσή του φεστιβάλ στον αίθριο χώρο της Παλιάς Μουσικής. 

 

"Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια και τους οικείους του συνανθρώπου μας, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επόμενων εκδηλώσεων του Cosmopolis αναβάλλεται. Για την οριστική ημέρα και ώρα διεξαγωγής της παρουσίασης θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση", αναφέρει η ανακοίνωση