Στάσιμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του ΑΟ Καβάλα. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε σοβαρή επενδυτική πρόταση είπε στον KavalaNews 102.8 ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΑΟΚ, Πέτρος Πετρόπουλος, τονίζοντας ότι «ο ΑΟΚ δεν θα πάει στα χέρια λαμόγιων. Κάποιοι βιάστηκαν να δικάσουν τους μετόχους», ενώ εξέφρασε την δυσαρέκεια του για το γεγονός ότι «οι Καβαλιώτες γύρισαν την πλάτη στην ομάδα». 

 

Επίσης ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο σενάριο που υπάρχει για το «καραβάκι» να βυθιστεί στην ΓΕθνική.

 

«Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη»

 

«Η τοπική κοινωνία αν θέλει ο ΑΟΚ να αγωνίζεται στη Super League 2 πρέπει να βοηθήσει. Στερεύει η υπομονή και η διάθεση όταν βλέπεις απέναντι σου ότι δεν έχει υπάρχει ανταπόκριση. Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του. Είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Ή θέλουμε τον ΑΟΚ σε ρόλο κομπάρσου στην Γ’ Εθνική ή πρωταγωνιστή στα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Ας επιλέξουν οι Καβαλιώτες πού θέλουν να δουν την ομάδα. 

 

Υπάρχει μία στάσιμη κατάσταση. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και ειδικότερα οι τρεις μέτοχοι Αντωνίου, Κατσαμακίδης, Δεληκάρης που έχουν σηκώσει το βαρύ φορτίο τα τελευταία χρόνια είναι σε στάδιο αναμονής, όπως είναι και οι υγιείς ομάδα των Καβαλιωτών φιλάθλων», λέει ο Πέτρος Πετρόπουλος.  

 

Το σενάριο της Γ’ Εθνικής και η εμπλοκή του Ερασιτέχνη

 

«Βιάστηκαν κάποιοι να δικάσουν τους τρεις μετόχους. Είπαν ότι δεν δήλωσαν συμμετοχή στη SuperLeague. Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή και είναι έτοιμη να ορθώσει το κύρος της για να αγωνιστεί κανονικά.  Αν οι Καβαλιώτες δεν ανταποκριθούν η ομάδα θα οδηγηθεί στην Γ’ Εθνική και αν οδηγηθούν εκεί τα πράγμα ίσως ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. 

 

Η ΠΑΕ ΑΟΚ χαρακτηρίζεται ως ομάδα Super League 2 και κατατέθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι προθέσεις της Διοίκησης θα εξαρτηθούν και από το γενικότερο πλαίσιο ανταπόκρισης που θα υπάρξει. Ένα από τα σενάρια που ενδεχομένως υπάρχουν είναι η ομάδα να οδηγηθεί στην Γ’ Εθνική», συμπληρώνει 

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος στον Κώστα Λουκούμη και στον KavalaNews 102.8:

 

Καμία σοβαρή πρόταση μέχρι σήμερα 

 

Οι μέτοχοι είχαν πει ότι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας και με οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή ο οποίος θέλει να ασχοληθεί. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια σοβαρή πρόταση που θα ανταποκρίνεται στο κύρος και την εμβέλεια της ομάδας. Είναι λυπηρό. Όπως λυπηρό είναι ότι κάθε καλοκαίρι ακούμε ότι έρχονται επενδυτές. 

 

Η ομάδα δεν θα πάει σε χέρια λαμόγιων. Θα πάει σε υγιή χέρια και σε ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τον ΑΟΚ», τονίζει ο κ. Πετρόπουλος. 

 

Πουλήθηκαν μόλις 44 μετοχές

 

«44 μετοχές αγοράστηκαν από το σύνολο των 7 χιλιάδων. Από αυτές οι 40 είναι από φίλους και συνεργάτες της ομάδας. Μιλάμε για ένα τραγικό γεγονός, για μία αδιαφορία ολόκληρης της πόλης», λέει ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ. 

 

Για τις δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη σχολίασε «Με τον κ. Ανυφαντάκη εκείνα που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν. Ίσως ο κ. Ανυφαντάκης βιάστηκε να βγάλει κάποια συμπεράσματα και να τα δημοσιοποιήσει».