Συνάντηση με επιχειρηματίες του νομού Καβάλας είχε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κώστας Φραγκογιάννης στο ξενοδοχείο Lucy. 

 

Σκοπός της συνάντησης, ήταν να ακουστούν οι απορίες και ενστάσεις των επιχειρηματιών, αλλά και να πέσουν στο τραπέζι προτάσεις για την ανάπτυξη της Καβάλας με στόχο την προσέλκυση ξένων επιχειρήσεων, αλλά και την εξαγωγή προϊόντων εκτός συνόρων. 

 

Σχετικά με την επένδυση από ξένους επιχειρηματίες που φαίνεται ότι βρίσκεται στα σκαριά στην περιοχή της Νέας Καρβάλης ο κ. Φραγκογιάννης αυτό που σχολίασε είναι ότι πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

 

«Είμαστε κοντά στο να συμφωνήσουμε για μία βιομηχανική μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή της Καβάλας. Όταν υπάρχει κάτι πιο ώριμο θα το ανακοινώσουμε. Είναι εις βάρος της επένδυσης να συζητάμε κάτι υπό το φως των προβολέων», είπε ο υφυπουργός. 

 

Ως σημαντική χαρακτήρισε τη συνάντηση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας

 

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες συναντήσεις στην περιφέρεια ΑΜΘ σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κωστής Σιμιτσής

 

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση: