1ο Λύκειο Καβάλας

Η επίσκεψη του Λυκείου γνωστοποιήθηκε στον Συντονιστή Α΄/θμιας & Β'/θμιας Εκπαίδευσης χωρών Δυτικής Ευρώπης κ. Θανάση Διαλεκτόπουλο (με καταγωγή από τη Θάσο) και πρώην Σχολικό Σύμβουλο Σχολείων της Καβάλας και της επαρχίας Νέστου & Θάσου.

Ήταν μια μακρόχρονη επιθυμία των μαθητών του 1ουΛυκείου Καβάλας, να εξωραΐσουν τις τάξεις τους και το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δήμος Καβάλας διέθεσε όλα τα χρώματα που χρειαζόταν οι μαθητές για να βάψουν τις τάξεις τους, αλλά και να κάνουν στους τοίχους μοναδικές ζωγραφιές

Την 5ηΠανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου εκμεταλλεύτηκαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου Λυκείου Καβάλας για να καλλωπίσουν τις τάξεις τους.

Tο 1ο ΓΕΛ Καβάλας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Σχολικοί Πρέσβεις Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - E.P. School Ambassadors» πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ενδυνάμωση της ιδιότητας του Ευρωπαίου πολίτη», την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18:30,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.