1ο ΓΕΛ Καβάλας

Η Ευδοκία- Ελένη Δημητριάδου εκπρόσωπος του 1ου ΓΕΛ Καβάλας στη Βουλή των Εφήβων.

Το 1ο Γυμνάσιο Βελιγραδίου επισκέφτηκαν 35 μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καβάλας στα πλαίσια προγράμματος Erasmus, από τις 24 έως τις 28 Απριλίου.

Οι καθηγήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, Όλγα Μάρτου και Όλγα Παυλίδου, συμμετείχαν σε πρόγραμμα μαθημάτων Erasmus + για εκπαιδευτικούς ,στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, για την αντιμετώπιση θεμάτων πειθαρχίας στην τάξη την περίοδο από τις 19 έως τις 25 Μαρτίου.

Η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καβάλας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Την Πέμπτη (04/05), η Καβαλιώτισσα Στέλλα Χατζηραφαηλίδου, εκπροσωπώντας το 1ο ΓΕΛ Καβάλας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Ελευθερούπολη.

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας κατά το χρονικό διάστημα από 26/10/22 έως 1/10/22 έλαβε χώρα η συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Pathways all over Europe» σε συνεργασία με το σχολείο «Liceo Ariosto Ferrara» από τη Φεράρα της Ιταλίας.

Έξι καθηγητές και 35 μαθητές ταξίδεψαν στην Ιταλία. έκτησαν δεσμούς και φιλίες, συνεργάστηκαν, αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις, κέρδισαν νέες γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EPAS «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ, η ομάδα EPAS του σ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  συνεδριάσεων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας  «Νικόλαος Μάρτης» την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 10.30

Δύο σχολεία από το νομό Καβάλας διακρίθηκαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής και τα έργα τους αξιολογήθηκαν για να λάβουν μέρος στη δεύτερη φάση, αυτή της υλοποίησης.