«Το AirSea Show ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις. Αναπτέρωνε το ηθικό των Καβαλιωτών ως Ακρίτες. Ερχόταν άνθρωποι απ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα. Δεν πρέπει να τα περιφρονεί κανείς αυτά. Είχε μεγάλη απήχηση στην πόλη. Δεν ήταν δυο αεροπλανάκια που πετούσαν. Ήταν η πολεμική μας αεροπορία», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 η πρώην δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα

 

«Καβαλιώτης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο διοργανωτής του σόου Παναγιώτης Γεωργιάδης. Αντί να τα δείχνουν στον τόπο τους φεύγουν και πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη», επισημαίνει.

 

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, είπε ότι: «ο Δήμος δεν έχει 100.000 ευρώ να διαθέσει. Αν είχα αυτά τα χρήματα θα τα έδινα στο φεστιβάλ Φιλίππων για να πάρει την αξία και τη δημοσιότητα που του αξίζει (δες ΕΔΩ)».

 

«Καλό το φεστιβάλ Φιλίππων αλλά δεν είναι όλοι κουλτουριάρηδες σε αυτή την πόλη», σχολίασεη κ. Τσανάκα. 

 

«50 χιλιάδες ευρώ έδινε ο Δήμος, 30 χιλιάδες η Περιφέρεια και από εκεί κι έπειτα έδινε το Επιμελητήριο και ΟΛΚ. Από εκεί και πέρα μπορούσαν να απευθυνθούν και στις καφετέριες του κέντρου να μαζέψουν κι από εκεί», είπε η πρώην δήμαρχος Καβάλας. 

 

Ακούστε όσα είπε η Δήμητρα Τσανάκα στον KavalaNews 102.8: