Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Τοψίδη "Περιφερειακή Σύνθεση ο περιφερειακός σύμβουλος από την Καβάλα Χρήστος Γάκης όπως έκανε γνωστό ο ίδιος την Πέμπτη 20 Μαΐου 

 

Κατέθεσε επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του.

 

Ο κ. Γάκης είναι το τρίτο στέλεχος της παράταξης Τοψίδη που ανεξαρτητοποιείται. 

 

Στα τέλη του περασμένου Απριλίου είχε αποχωρήσει από την Περιφερειακή Σύνθεση ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος από τη Δράμα Αριστείδης Μωυσιάδης, το ίδιο είχε πράξει λίγους μήνες αργότερα και ο Τζιχάν Ιμάμογλου από τη Ροδόπη.

 

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Χρήστου Γάκη: 

 

"Μετά από πολύ σκέψη, ανακοινώνω σήμερα την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη με τον οποίο έχω εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας.

                                                                     

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου μας, τη στιγμή που η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν μεγάλο αγώνα για την ανάκαμψη του τόπου από την πανδημία, δεν χωρούν στείρες αρνήσεις, αναίτιοι διχασμοί και ανούσιες αντιπαραθέσεις

 

Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να «βάλουμε πλάτη» σε αυτή την προσπάθεια και να αγωνιστούμε από κοινού, με όλες μας τις δυνάμεις για την επαναφορά της χώρας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης σε αναπτυξιακή τροχιά".