«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό περνάει σε μία νέα εποχή  πού στόχο  έχει την ανάπτυξη του αθλήματος για την προβολή του», δηλώνει ο δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου

 

«Ως προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας θα  ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την τιμητική θέση στο πρόσωπο μου στην Επιτροπή Αθλητικής Κληρονομιάς», λέει ο κ. Παλτόγλου.  

 

Όπως αναφέρει, πρόκειται για μία νεοσύστατη επιτροπή που στόχο έχει στόχο να καταγράφει την ιστορία του αθλήματος, να αρχειοθετεί (ψηφιοποιεί) και να προστατεύει σημαντικά αντικείμενα όπως φωτογραφίες, ψηφιακό υλικό και έγγραφα απαραίτητα για τη διατήρηση και μετάδοση στις επόμενες γενεές της ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς του αθλήματος στη χώρα μας.

 

«Είμαι πεπεισμένος ότι και από αυτή τη θέση μπορώ να προσφέρω πολλά όπως το έκανα και στο παρελθόν από άλλες θέσεις όπως υπεύθυνος διαιτησίας και εξεταστής Μαύρων ζωνών και νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

 

Σε όλη αυτή τη διαδρομή μου Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον Πρόεδρο της ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, Μανώλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζουν την επιτροπή  και εύχομαι σε μία καλή συνεργασία», καταλήγει η ανακοίνωση του Χάρη Παλτόγλου.