«Υπάρχει η σκέψη να κατέβω. Το ότι βγαίνω με απόψεις, θέσεις και τις μεταφέρω, έχουν κάνει αρκετά άτομα να με προσεγγίσουν για να κατέβω ως υποψήφια δήμαρχος. Δεν είναι κάτι στο οποίο θα απαντήσω θετικά ή αρνητικά τώρα.

 

Χαίρομαι όταν βλέπω συνδημότες να μου μεταφέρουν τη βούληση τους. Υπάρχει χρόνος ακόμα», είπε στον KavalaNews 102.8 η δημοτική σύμβουλος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου

 

Η Αναστασία Ιωσηφίδου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (10/5) , ψήφισε «παρών» για την μελέτη ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου στο Περιγιάλι. Ο αρχικός προϋπολογισμός της μελέτης, ανέρχεται στο 1,1 εκ. ευρώ, με τις 300.000 ευρώ να καλύπτονται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». 

 

Η κ. Ιψσηφίδου δήλωσε αρνητική ως προς το κόστος της μελέτης λέγοντας ότι ο Δήμος Καβάλας, μπορεί να βρει έτοιμη μελέτη από άλλους Δήμος της χώρας ή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

 

Επίσης έθεσε το ζήτημα για το κλειστό πάρκινγκ «Ροδόπη» όπου όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της τουριστικής σεζόν θα αυξηθεί η ζήτηση για θέσεις στάθμευσης. Ωστόσο όπως είπε, δεν υπάρχει κάποια λύση για την ώρα. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε η Αναστασία Ιωσηφίδου, στον KavalaNews 102.8: