Η 29η Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής - είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού. 

 

Είναι η ημερομηνία που γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό - σε κάποιες περιπτώσεις τρόπο. Κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου, διεξάγονται περίπατοι και φωταγωγούνται κτίρια και μνημεία σε μπλε αποχρώσεις, προς τιμήν του Chris που ήταν το πρώτο παιδί ευχής. 

 

Ο οργανισμός κάλεσε το Δήμο μας να διαδώσει το όραμά και το έργο του, γιορτάζοντας αυτή τη σημαντική ημέρα, με τη φωταγώγηση του Δημαρχείου Καβάλας στα χρώματα του Make-A-Wish.  

 

Παράλληλα, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν με μία online δωρεά στο donate.makeawish.gr και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να εκπληρώσει 25 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, δίνοντας έτσι δύναμη στα παιδιά αυτά να πιστέψουν στο όνειρό τους να γίνουν καλά.

 

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαϊου, μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε το donate.makeawish.gr και να κάνουμε τη δωρεά μας. 

 

Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Walk for Wishes 2021 για την εκπλήρωση των 25 ευχών, η L’Oreal Hellas , θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος). 

 

Την ίδια στιγμή οι δωρητές θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε ΟΛΗ την Ελλάδα, μέσα από έναν εικονικό χάρτη, ξεκινώντας τη διαδρομή τους από την Αλεξανδρούπολη και καταλήγοντας στην πολυπόθητη Ιθάκη!

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 με πολύ σοβαρές ασθένειες, δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους και να παλέψουν για τη ζωή τους.         

 

(δελτίο Τύπου)