Βελτίωση των καιρικών συνθηκών προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες που θα συνδυαστεί με άνοδο της θερμοκρασίας.
Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 2 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Αραιές νεφώσεις που τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι πιο πυκνές και κυρίως στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, γρήγορα όμως στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια.
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια την Πέμπτη.