Ο ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου καταδικάζει την ανάρτηση Δημοτικού Συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου ο οποίος την 21η Απριλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Παγγαίου:

 

"Για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων η 21η Απριλίου είναι μαύρη ημέρα για την ελληνική ιστορία . Είναι ημέρα μνήμης και υπενθύμισης ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία και την ελευθερία πρέπει είναι διαρκής.

 

Δημοτικός Σύμβουλος Παγγαίου και μέχρι πριν λίγους μήνες αντιδήμαρχος της παράταξης του Δημάρχου κ. Αναστασιάδη, ανήμερα της «μαύρης επετείου» εύχεται «χρόνια πολλά» και αναρτά στα κοινωνικά δίκτυα τα σύμβολα του δικτατορικού καθεστώτος σαν να είναι «ημέρα γιορτής».

 

Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες , προσβάλλουν τον Δήμο Παγγαίου όταν μάλιστα προέρχονται από εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού που έχουν δώσει όρκο πίστης στο δημοκρατικό πολίτευμα.

 

Καλούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και τον Δήμαρχο Παγγαίου να πάρουν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνσή του από το Δημοτικό Συμβούλιο και την παράταξη του Δημάρχου".

 

Η ανάρτηση: