Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φιλάθλους , επώνυμους και ανώνυμους , για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την αναμέτρηση του Σαββάτου 24 Απριλίου με την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.

 

Η ανταπόκριση είναι πραγματικά συγκινητική και εξωπραγματική καθώς κυριολεκτικά χιλιάδες φίλαθλοι μας από όλη την Ελλάδα και ακόμη και από το εξωτερικό  εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να παρευρεθούν δίπλα στην ομάδα μας.

 

Δυστυχώς το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα είναι εξόχως αυστηρά και δεν έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τέτοια ζήτηση.

 

Παρακαλούμε να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει καμία θέση που να μπορεί να καλυφθεί , κανένας "πρόεδρος" ,κανένας διοικητικός και κανένας γνωστός του γνωστού δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αρμόδιος για την τήρηση του πρωτοκόλλου είναι ένας και δεσμεύεται με την υπογραφή του και ήδη ο πίνακας εισερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση το Σάββατο έχει αποσταλεί και έχει πάρει έγκριση από τα αρμόδια τμήματα ασφαλείας της Football League και από την γενική Γραμματεία πολιτικής προστασίας.

 

Πραγματικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  ξανά και θεωρούμε μαζί με εμάς και τα λιγοστά άτομα που έχουν ήδη την δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο βρίσκεστε και εσείς και ας είναι άδεια τα καθίσματα. Η αύρα σας κατακλύζει κάθε γωνία του σταδίου Ανθή Καραγιάννη.

 

 Ας ελπίζουμε ότι με το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους να γίνει δεκτή η εισήγηση μας για κάλυψη ενός ποσοστού του γηπέδου μας (δέκα χιλιάδων καθήμενων) από φιλάθλους και να είσαστε σίγουροι ότι μέχρι τότε το πάθος και η ψυχή που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι και για εσάς που σας νιώθουν δίπλα τους παρά την απουσία σας. 

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 

 

(δελτίο Τύπου)