Ιδιαίτερα επιφυλακτική, για την πορεία της πανδημίας εμφανίστηκε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθηνών και Πειραιώς Ματίνα Παγώνη για την πορεία της πανδημίας, ενώ… βλέπει αποκλιμάκωση μετά το Πάσχα

 

«Φώτα δεν υπάρχουν ακόμα στο τούνελ και χρειάζεται ψυχραιμία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση» δήλωσε στον KavalaNews 102,8

 

"Η αποκλιμάκωση θα έρθει 

μετά το Πάσχα"

 

«Καλύτερα να ανοίξει η εστίαση» 

 

«Θα ήταν καλύτερα να ανοίξουν σε εξωτερικό χώρο τα καταστήματα εστίασης με αποστάσεις, μέτρα και πρόστιμα παρά αυτές τις εικόνες που είδαμε όλοι το Σαββατοκύριακο με τον κόσμο στους δρόμους.

 

Καταλαβαίνω είπε όλους τους εμπόρους που θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους αλλά η επιτροπή έχει έναν φόβο γιατί βλέπει το σύστημα να πιέζεται», είπε η κ. Παγώνη. 

 

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στις εταιρείες» 

 

«Εμείς θα προχωρήσουμε τους εμβολιασμούς αν μας στείλουν δόσεις εμβολίων. Δεν έχω εμπιστοσύνη στις εταιρίες. Το ρωσικό εμβόλιο είναι ένα καλό εμβόλιο το οποίο έχει δοκιμαστεί κι έχει ανταποκριθεί σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. 

 

«Είναι λογικό να φοβηθεί ο κόσμος, όμως εμείς εξηγούμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θρομβώσεις κάνει η ίδια η νόσος» είπε η Ματίνα Παγώνη.