Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 να θριαμβεύει εξασφαλίζοντας 66 ψήφους επί συνόλου 68.

 

Το μήνυμα του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη: 

 

"Θα ήθελα να συγχαρώ τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Ο Θοδωρής υπηρέτησε με πάθος τόσο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ποδοσφαιριστής της Δόξας Λυδίας, όσο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στον ΑΟΚ, την περίοδο 1988-1992, στους δυο δικεφάλους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στην ιταλική Μπολόνια και στην αγγλική Λέστερ.

 

Το ίδιο σημαντικό για την εκτέλεση των νέων καθηκόντων του αναμένεται να αποδειχτεί και το πέρασμα του από την προεδρία του δικεφάλου του βορρά, για μια περίπου πενταετία.

 

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004, με το κύρος, τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάκαμψη του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 

Εύχομαι στον συντοπίτη μας νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κάθε επιτυχία στο, ομολογουμένως, δύσκολο έργο του".

 

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης δήλωσε: 

 

“Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με συντριπτική πλειοψηφία καθώς πήρε 66 ψήφους από τους 68 εκλέκτορες που ψήφισαν .

Καλή επιτυχία αγαπημένε μου φίλε!”

 

O αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης αναφέρει: 

 

«Σαν αρχηγός οδήγησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην κορυφή της Ευρώπης το 2004

Σαν Πρόεδρος της ΕΠΟ καλείται να οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην αναγέννηση του. Καλή Επιτυχία Θοδωρή Ζαγοράκη!»

 

Πολλοί αιρετοί, αλλά και γενικά Καβαλιώτες έσπευσαν να συγχαρούν δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Θοδωρή Ζαγοράκη και να τους ευχεθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.