Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Καβάλας, το τρίτο υποέργο για την ολοκλήρωση των εργασιών βιοκλιματικής αναβάθμισης των εσωτερικών εγκαταστάσεων και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, προϋπολογισμού: 811.000 ευρώ. 

 

Όπως επισήμανε με δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Ιακωβίδης, "μετά την έγκριση της διακήρυξης του τρίτου υποέργου για την ολοκλήρωση της κατασκευής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του", ενώ εκτίμησε ότι το εν λόγω σχολικό συγκρότημα "θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι μαθητές και δασκάλους στις αρχές του νέου έτους". 

 

Ο κ. Ιακωβίδης, εκτός από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Προγραμματισμού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου Καβάλας, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο, για την καθοριστική συμβολή του στην άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης του συγκεκριμένου υποέργου.